Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Παιδονευρολογικής Εταιρείας σας προσκαλώ στο 13ο Πανελλήνιο Παιδονευρολογικό Συνέδριο που πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza της Αθήνας, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013.

Η επιτυχία του περυσινού 12ου Συνεδρίου που αποτυπώθηκε στη μεγάλη συμμετοχή,την ανταπόκριση και τα θετικά σας σχόλια μας «επιφορτίζει» με την ευθύνη όχι απλά να διατηρήσουμε αλλά να βελτιώσουμε την εφετινή επιστημονική διοργάνωση.

Με τις σκέψεις αυτές και με σταθερό στόχο την παροχή σύγχρονης επιστημονικής γνώσης και πληροφόρησης επιλέξαμε τα θέματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της Παιδονευρολογίας.

Η Επιληψία και οι σύγχρονες απόψεις για τον παθοφυσιολογικό μηχανισμό και την αντιμετώπιση των δύσκολων φαρμακοανθεκτικών μορφών, η Εγκεφαλική παράλυση και η εφαρμογή εμβιομηχανικών τεχνικών, τα Νευρομεταβολικά νοσήματα με τις δυσκολίες που παρουσιάζουν στη διαγνωστική και θεραπευτική τους αντιμετώπιση και αλλά επίκαιρα ζητήματα αποτελούν τη θεματολογία του Συνεδρίου.

Πέρυσι εντάξαμε για πρώτη φορά στο πρόγραμμα ένα εκπαιδευτικό φροντιστήριο που διαπραγματεύεται συχνά νευρολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του ο γενικός παιδίατρος. Η απήχηση ήταν πολύ θετική και αποφασίσαμε να το συμπεριλάβουμε και στην παρούσα διοργάνωση.

Οι ομιλητές είναι έμπειροι, καταξιωμένοι Έλληνες επιστήμονες και η παρουσία τους θεωρώ ότι αποτελεί εχέγγυο για την εκπλήρωση των στόχων του Συνεδρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά θεωρούμε τη συμμετοχή σας τιμητική και καθοριστική για την επιτυχία του Συνεδρίου.

Με εκτίμηση,
Ευσταθία Κατσαρού - Πεκτασίδη
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου

Μελλοντικά Συνέδρια

paidonevrologiko synedrio

Προηγούμενα Συνέδρια

Πανελλήνιο Παιδονευρολογικό Συνέδριο

Scroll to top